ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Λίπανση Αβοκάντο

Λίπανση Αβοκάντο

Απαιτήσεις λιπασμάτων αβοκάντο

Λίπανση Αβοκάντο- λιπάσματα
Λίπανση Αβοκάντο- λιπάσματα

Ποιες είναι οι απαιτήσεις λιπασμάτων αβοκάντο; Η σίτιση των φυτών αβοκάντο καθορίζεται από τη σύνθεση του εδάφους. Δηλαδή, γονιμοποιούμε για να καλύψουμε τυχόν διατροφικές ανεπάρκειες στο έδαφος, για να μην τροφοδοτούμε άμεσα το δέντρο με τις θρεπτικές του ανάγκες. Τα αβοκάντο χρειάζονται άζωτο , πρωτίστως και λίγο ψευδάργυρο .

Λίπανση Αβοκάντο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λίπασμα εσπεριδοειδών ως λίπασμα αβοκάντο ή να οργανώσετε οργανικά και να χρησιμοποιήσετε λίπασμα, καφέ, γαλάκτωμα ψαριού κ.λπ. Τα αβοκάντο είναι ανθεκτικά στις ζώνες USDA 9b έως 11 και σε αυτές τις περιοχές το έδαφος είναι γενικά αρκετά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για να υποστηρίξει ένα αβοκάντο.

Τούτου λεχθέντος, συνιστάται λίπασμα αβοκάντο, καθώς καθώς το δέντρο ωριμάζει αλλάζει η διατροφική του ανάγκη και τα επίπεδα θρεπτικών συστατικών του εδάφους μειώνονται. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τη σίτιση φυτών αβοκάντο φυτεύοντας σωστά. Η σωστή φύτευση και η γενική φροντίδα θα σας προετοιμάσουν για ένα υγιές δέντρο που απαιτεί λίγη επιπλέον φροντίδα καθώς ωριμάζει.

Προτεινόμενο Βιολογικό οργανικό λίπασμα σε καλιο. Ιδανικό για έντονη ανθοφορία, ζουμερούς , πλούσιους καρπούς για μεγάλη συγκομιδή σε καλλιέργειες αβοκάντο.  ΚΑΛΙΟΥΧΟ ΛΙΠΑΣΜΑ .

Τα αβοκάντο είναι ρηχά ριζωμένα δέντρα με τις περισσότερες ρίζες τροφοδοσίας τους στις 6 ίντσες (15 εκ.) Περίπου του εδάφους. Εξαιτίας αυτού, πρέπει να φυτευτούν σε καλά αεριζόμενο έδαφος. Τα δέντρα πρέπει να φυτεύονται την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες του εδάφους έχουν ζεσταθεί και σε περιοχή προστατευμένη από τον άνεμο και τον παγετό.

Επίσης, κρατήστε το αβοκάντο σας μακριά από οποιεσδήποτε περιοχές του γκαζόν όπου ο ανταγωνισμός για άζωτο μπορεί να εμποδίσει το δέντρο να απορροφήσει αρκετά από αυτά τα θρεπτικά συστατικά. Χρησιμοποιώντας ένα κιτ δοκιμής εδάφους , ελέγξτε το έδαφος.

Πρέπει να είναι σε pH 7 ή χαμηλότερο. Εάν το έδαφος είναι αλκαλικό, τροποποιήστε το έδαφος με οργανική ύλη, όπως τα βρύα σφάγνου .

Για κάθε 2 ½ λίβρες (1,1 κιλά) βρύου τύρφης που προστίθενται σε 1 τετραγωνική αυλή (0,84 τετραγωνικά μέτρα) εδάφους, το pH του εδάφους μειώνεται κατά μία μονάδα.

Επιλέξτε μια τοποθεσία με πλήρη ηλιοφάνεια και σκάψτε μια τρύπα τόσο βαθιά όσο η ρίζα και λίγο πιο πλατιά. Περάστε απαλά το δέντρο μέσα στην τρύπα. Εάν το δέντρο είναι δεσμευμένο στη ρίζα, χαλαρώστε το χώμα και κόψτε ελαφρά τις ρίζες. Γεμίστε με χώμα. Ξεφύλλισε γύρω από το δέντρο με χοντρό αυλάκι (φλοιός κόκκινου ξύλου, φλοιό κακάου, τεμαχισμένο φλοιό δέντρου) με ρυθμό 1/3 κυβική αυλή (0,25 κυβικά μ.)

Λίπανση Αβοκάντο: Ανά δέντρο. Φροντίστε να μείνετε 6-8 ίντσες (15-20 εκ.) Μακριά από τον κορμό του δέντρου. Ποτίστε το νέο δέντρο καλά. Τα νέα δέντρα μπορούν να συγκρατήσουν περίπου 2 γαλόνια (7,8 λίτρα) νερού κατά τη φύτευση. Νερό 2-3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τον καιρό, αλλά αφήστε το έδαφος να στεγνώσει κάπως μεταξύ του ποτίσματος.

Εκτός κατάλληλων ζωνών καλλιέργειας αβοκάντο, αυτά τα φυτά μπορούν να καλλιεργηθούν σε εσωτερικούς χώρους σε δοχεία . Πώς να γονιμοποιήσετε τα αβοκάντο Η γονιμοποίηση νέων δέντρων αβοκάντο πρέπει να εμφανιστεί τρεις φορές τον πρώτο χρόνο – μία φορά την άνοιξη, μία το καλοκαίρι και ξανά το φθινόπωρο. Όταν το δέντρο γίνει αδρανές στα τέλη του φθινοπώρου, σταματήστε να ταΐζετε.

Πόσο πρέπει να ταΐζετε φυτά αβοκάντο; Μια κουταλιά της σούπας άζωτο εκπέμπεται στο έδαφος γύρω από το δέντρο. Ποτίστε το λίπασμα με βαθύ πότισμα. Η διαδικασία γονιμοποίησης των δέντρων αβοκάντο αλλάζει καθώς ωριμάζουν καθώς έχουν μεταβαλλόμενες διατροφικές ανάγκες. Συνεχίστε να εφαρμόζετε άζωτο, αλλά κατά το δεύτερο έτος του δέντρου, αυξήστε την ποσότητα λιπάσματος αζώτου σε. Λίβρες (.1 L.) διαιρούμενη σε τρεις εφαρμογές. Κατά το τρίτο έτος, το δέντρο θα χρειαστεί ½ λίβρα (.2 L.) αζώτου και ούτω καθεξής.

Καθώς το δέντρο μεγαλώνει, αυξήστε την ποσότητα αζώτου κατά ¼ λίβρα (0,1 λίβρες) για κάθε έτος ζωής διαιρούμενη σε τρεις εφαρμογές. Δεν χρειάζεται να γονιμοποιήσετε το δέντρο περισσότερο από αυτό. στην πραγματικότητα, μπορεί να βλάψει το δέντρο. Εάν είχατε διαπιστώσει ότι είχατε αλκαλικό έδαφος, η προσθήκη τύρφης θα πάρει λίγο χρόνο για τη ρύθμιση του pH.

Έτσι θα πρέπει να συμπληρώσετε με χηλικό σίδηρο. Μια ανεπάρκεια σιδήρου πρέπει να είναι προφανώς προφανής.

Τα νεότερα φύλλα θα έχουν πράσινες φλέβες και κίτρινα περιθώρια. Συνολικά, δεν απαιτείται ειδικό λίπασμα αβοκάντο. Μια γενική χρήση λιπάσματος στο σπίτι πρέπει να λειτουργεί καλά. Εάν δεν περιέχει ψευδάργυρο, ίσως θελήσετε να ταΐσετε το δέντρο με λίγο ψευδάργυρο μία φορά το χρόνο. Κρατήστε τη σίτιση στο ελάχιστο.

Παρακολουθήστε το δέντρο σας για τυχόν άλλα σημάδια ταλαιπωρίας όπως ασθένεια ή / και παράσιτα και αντιμετωπίστε αμέσως. Ακολουθήστε όλα τα παραπάνω και θα κάνετε γκουακαμόλη σε χρόνο μηδέν.

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Λίπανση Αβοκάντο, καλλιέργεια, λιπάσματα, ανθοφορία, ανάπτυξη δέντρου, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Λίπανση Αβοκάντο, καλλιέργεια, λιπάσματα, ανθοφορία, ανάπτυξη δέντρου,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Πληροφορίες σχετικά με βιολογική Λίπανση Αβοκάντο. Τα μυστικά καλλιέργειας, και φροντιδας, του φυτού, ανθοφορία, ανάπτυξη δέντρου, λιπάσματα Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English