ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Πληροφορίες για πωλήσεις σπορόφυτων και κλωνικών υποκειμένων

Κλωνικά Υποκείμενα Αβοκάντο

Πωλήσεις σπορόφυτων και κλωνικών υποκειμένων, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH  ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ
Πωλήσεις σπορόφυτων και κλωνικών υποκειμένων, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ

Duke 7

Πωλήσεις σπορόφυτων κλωνικών υποκειμένων. Προέρχεται από ένα φυτό του Μεξικού, ένα δενδρύλλιο το οποίο επελέγη στη δεκαετία του 50 από τον Dr. G. Zentmyer, αλλά δεν κυκλοφορούσε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’70. Ήταν η πρώτη ποικιλία από υποκείμενα που είναι διαθέσιμα κατά της φλεγμονής ρίζας που προκαλείται από το Phytophthora cinnamomi και εξακολουθεί να συνιστάται ως υποκείμενο στην Καλιφόρνια και τη Νότιο Αφρική για την παραγωγικότητά του.

Αυτό το υποκείμενο είναι έντονο, με καλή ανοχή στον παγετό . Η ανοχή του στο Phytophthora cinnamomi είναι μέτρια, αλλά είναι πιο ανεκτική έναντι του Phytophthora citricola .Παραγωγή καλού μεγέθους φρούτων στις αρχές της σεζόν. Τείνουν να παραμένουν πράσινα σε δροσερά εδάφη κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν τα δέντρα είναι πιο ευαίσθητα στη χλωρόζη.Επιπλέον, προκαλεί μια λιγότερο εναλλακτική σχέση από άλλα υποκείμενα. Δεν συνιστάται για τα φτωχά αεριούχα εδάφη, τα προβλήματα αλατότητας ή την αναφύτευση.

Dusa®

Πωλήσεις σπορόφυτων κλωνικών υποκειμένων. Διαθέτει δυνατό ρίζωμα. Το αβοκάντο Hass μοσχευμένο στη Dusa είναι πιο παραγωγικό από ό, τι στο Duke 7. Έχει υψηλή αντοχή στην αλατότητα και τη φλούδα ρίζας που προκαλείται από το Phytophthora cinnamomi. Είναι ένα νέο υποκείμενο που δεν είναι ακόμη διαδεδομένο στην Ισπανία, ωστόσο, είναι το πιο συνηθισμένο στην Καλιφόρνια. Αυτό το υποκείμενο είναι κατάλληλο για αναμόσχευση.

Toro Canyon

Από το Μεξικό. Υποκατάστημα προέρχεται από επιζώντα μιας περιοχής που επιτέθηκε από το Phytophthora cinnamomi. Έχει υψηλή ανοχή στο κρύο και τη σήψη της ρίζας που προκαλείται από το Phytophthora cinnamomi. Είναι πολύ ανεκτικό σε καρκίνο του Phytophthora ή σε σήψη που προκαλείται από το Phytophthora citricola. Το μέτριο μέγεθος του θόλου του είναι ένας πολύ αποτελεσματικός όγκος παραγωγής φρούτων. Είναι πιο ανεκτική στην αλατότητα από ό, τι άλλο Μεξικό. υποκλαδώσεις.

Κλωνικά υποκείμενα
D-7Toro CanyonΔούσαΜπορχαρντ
Παραγωγικότητα σε κανονικό έδαφος4344
Παραγωγικότητα σε ανεπαρκώς αεριζόμενο έδαφος33,542
Μέγεθος δέντρου σε κανονικό έδαφος5455
Το μέγεθος των δέντρων σε ανεπαρκώς αεριζόμενο έδαφος2340,5
Ανοχή στο Phytophthora Cinnamomi33,550,5
Ανοχή στο Phytophthora Citrícola45;3
Ανοχή σε αλάτι33,544,5
Ανοχή στην χλωρίωση που
προκαλείται από ασβέστη
43;5
Ανθεκτικότητα παγετού4,54,544,5
Φυτική φυλήμεξικάνικοςμεξικάνικοςMex X Guatμεξικάνικος
ΚαταγωγήΔούκαςΔιαφυγή φυτάΔιαφυγή φυτάΔιαφυγή φυτά
Γεωγραφική προέλευσηRiverside, ΚαλιφόρνιαCarpinteria, ΚαλιφόρνιαSudafricaOxnard, Καλιφόρνια
Μετρημένη σε κλίμακα τιμών: 0 = Κακή, 5 = Καλύτερη

Σπόροι προς σπορά

Lula

Σπόροι προς σπορά, ένα υβρίδιο μεταξύ των φυλών της Δυτικής Ινδίας και της Γουατεμάλας, ιδιαίτερα ανθεκτικός στην αλατότητα λόγω της καταγωγής της Δυτικής Ινδίας, πολύ ισχυρή και συμβατή με τις εμπορικές ποικιλίες φρούτων. Αντέχει καλά τον ασβεστόλιθο. Δεν συνιστάται για κρύα κλίματα, βαριά εδάφη ή εδάφη μολυσμένα με Phytophthora cinnamomi.

Walter Hole

Αυτό το Μεξ. το υποκείμενο προέρχεται απευθείας από τους σπόρους. Είναι πολύ κρύο ανεκτικό και προκαλεί μέτρια ένταση στην ποικιλία φρούτων. Έχει καλή συγγένεια με τις εμπορικές ποικιλίες. Μην χρησιμοποιείτε σε αναφυτεύσεις ή βαριά εδάφη.

Brokaw 05

Μεξικό. υπονόμων αγώνα. Είναι μια επιλογή της Brokaw España πολύ προσαρμοσμένη στο μεσογειακό κλίμα. Απόγονος του Topa Topa είναι πολύ ανεκτικός στο κρύο και παράγει πολύ ομοιογενείς φυτείες.

G-6

Από το υβριδικό υποκείμενο του Μεξικού-Γουατεμάλα. Ορισμένα φυτά έχουν κάποια ανοχή στο Phytophthora cinnamomi. Είναι κάπως λιγότερο ανεκτικό στο κρύο από το καθαρά Μέξικο.ρίζωμα. Το G-6 συνήθως διαδίδεται χρησιμοποιώντας σπόρους. Είναι κατάλληλο για ανασύσταση.

Σπόροι προς σπορά
Walter HoleG-6Topa Topa
Παραγωγικότητα σε κανονικό έδαφος3,533
Παραγωγικότητα σε ανεπαρκώς αεριζόμενο έδαφος12,51
Μέγεθος δέντρου σε κανονικό έδαφος455
Το μέγεθος των δέντρων σε ανεπαρκώς αεριζόμενο έδαφος0,510,5
Ανοχή στο Phytophthora Cinnamomi020
Ανοχή στο Phytophthora citricola333
Ανοχή σε αλάτι222
Ανοχή στην χλωρίωση που προκαλείται από ασβέστη222
Ανθεκτικότητα παγετού4,54,54,5
Φυτική φυλήμεξικάνικοςμεξικάνικοςμεξικάνικος
Γεωγραφική προέλευσηΜεξικόΓουατεμάλαΜεξικό
Μετρημένη σε κλίμακα τιμών: 0 = Κακή, 5 = Καλύτερη
Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Πωλήσεις σπορόφυτων κλωνικών υποκειμένων,ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Πωλήσεις σπορόφυτων κλωνικών υποκειμένων,ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Πωλήσεις σπορόφυτων κλωνικών υποκειμένων, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, υποκείμενα αβοκάντο Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English