Αβοκάντο Κρήτης HassP (Avocado Hass P)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης HassP, τιμές παραγωγού, Avocado Hass P γενικές πληροφορίες: Φυλή Γουατεμάλα.

Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Αχλαδιού ομοιόμορφο
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μωβ ή σκούρο μωβ ή Μαύρο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων: 6 έως 14
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 16:12:72

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης HassP, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Hass P, Αβοκάντο φυτά αγορά
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) HassP (Δημοφιλής υποκατηγορία)

Αβοκάντο Κρήτης HassP, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Πρόκειται για μια ποικιλία Hass την οποία βρήκαμε το 2000 και ότι είχαμε στην περίοδο μελέτης για όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε δει, ότι δίνει πολύ καλές αποδόσεις και καλό μέγεθος φρούτων. Εξαιρετική γεύση και ανθεκτικό στην μεταφορά. Το Hass χρησιμοποιείται συχνά ως έλεγχος στον τομέα των δοκιμών άλλων ποικιλιών. Δέντρο: Είναι μέτρια δυναμική και πολύ παρόμοια με την Hass. Είναι ένα συμπαγές δέντρο που έχει σημειωθεί για την παραγωγικότητά του. Συνήθως αρχίζει να παράγει μέσα σε δύο χρόνια. Ανθίζει ταυτόχρονα από το Hass (από τις 20 Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου). Διάταξη φύτευσης: 6 x 6 m. ενδιάμεση για διαμονή 15/17 ετών και σίγουρα 8,60 x 8,60 μ. Φρούτα: Είναι αχλάδι και μεγάλο σχήμα, με ζαρωμένο και πράσινο χρώμα δέρματος. Γίνεται μοβ όταν ωριμάζει. Σάρκα: Είναι κρεμώδης υφή και πράσινο-κίτρινο χρώμα με εξαιρετική γεύση.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης HassP, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Hass P, Αβοκάντο φυτά αγορά
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Hass Ρ (Δημοφιλής υποκατηγορία)

Αβοκάντο Κρήτης HassP (Avocado Hass P)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης HassP. Ο πιο δημοφιλής τύπος των avocado, ο οποίος είναι στρογγυλός με μαύρο ή μωβ.
Βάρος φρούτων: 230 – 380 γρ.
Μέγεθος των φρούτων: το 80% είναι από 10 έως 20 και το 20% είναι από 22 έως 30 (σε υποκείμενο τρύπα νερού). Η ωρίμανση των φρούτων: είναι από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τα μέσα Ιουνίου. Φυτεύτηκε σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Ζηλανδίας (όπου είναι διαθέσιμη μόνο σε καταχωρημένους καλλιεργητές αβοκάντο). Την Αυστραλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Μαρόκο, Περού και αργότερα τη Χιλή, τη Μοζαμβίκη και το Ισραήλ.