ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Ηayes

Αβοκάντο Κρήτης Ηayes(Avocado Ηayes)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηayes, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Υβριδικό
Peels: Όχι
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Μέτρια
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άγουρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου καρπού: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Πυκνό
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 11 έως 19
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 10:17:73

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Ηayes

Αβοκάντο Κρήτης Ηayes, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Οβάλ / σφαίρα ή ωοειδές / αχλάδι χρησιμοποιήθηκαν για να περιγράψουν τη μορφή αυτού του καρπού.. . Οι φυτικές ίνες είναι μια σημαντική διατροφική συνιστώσα με πολλά οφέλη για την υγεία. Μπορεί να ρυθμίζει την όρεξη, να τροφοδοτεί τα φιλικά βακτηρίδια στο έντερο και να μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών Τα αβοκάντο περιέχουν επίσης FODMAP (ζυμώσιμοι ολιγο-, δι-, μονοσακχαρίτες και πολυόλες), οι οποίοι είναι υδατάνθρακες βραχείας αλυσίδας που μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να αφομοιώσουν. Δεν είναι όλοι ευαίσθητοι στα FODMAP, αλλά μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστα συμπτώματα του πεπτικού συστήματος σε άτομα με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS). Συνεπώς τα αβοκάντο περιέχουν πολλές ίνες και πολύ λίγη ζάχαρη!

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Hayes

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηayes. Είναι επίσης πολύ κορεσμού και μπορεί να είναι χρήσιμο για την απώλεια βάρους. Σχετικά με το Λίπος. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Επειδή τα αβοκάντο έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, τα καροτενοειδή αντιοξειδωτικά σε αυτά είναι ιδιαίτερα καλά απορροφημένα. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε φυτικές ενώσεις και  μια «ζάχαρη» που ονομάζεται D-μαννοεπτουλόζη.

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηayes,Ποικιλία,φυτώριο,καλλιέργεια, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηayes,Ποικιλία,φυτώριο,καλλιέργεια,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηayes,Καλλιέργεια Ποικιλίες,αβοκάντο Χανιών, τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού,2018, 2019, 2020, 2021, φυτώριο τιμή, καλλιέργεια Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English