ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Hazzard

Αβοκάντο Κρήτης Ηazzard (Avocado Ηazzard)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηazzard, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Σκληρή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Πυραμοειδές
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσο όριο φρούτων: 12 έως 16
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 25:10:65

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Hazzard

Αβοκάντο Κρήτης Ηazzard, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Προερχόταν το 1928 από τον σπόρο Lyon από τον A.G. Hazzard στο Vista, Καλιφόρνια. Περίοδος φρούτων, Απρίλιος έως Ιούλιο. Γεύση, καλή έως εξαιρετική. Το δέντρο μεγαλώνει αργά, φτάνει μόνο 12-15 πόδια, αρχίζει νωρίς και είναι αξιόπιστος παραγωγός. Ο κροταλισμένος λαιμός το καθιστά ακατάλληλο για εμπορική συσκευασία. Ορισμένα φρούτα ενδέχεται να σπάσουν εάν παραμείνουν στο δέντρο πολύ καιρό. Μπορεί να ρυθμίζει την όρεξη, να τροφοδοτεί τα φιλικά βακτηρίδια στο έντερο και να μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών Τα αβοκάντο περιέχουν επίσης FODMAP (ζυμώσιμοι ολιγο-, δι-, μονοσακχαρίτες και πολυόλες), οι οποίοι είναι υδατάνθρακες βραχείας αλυσίδας που μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να αφομοιώσουν. Συνεπώς τα αβοκάντο περιέχουν πολλές ίνες και πολύ λίγη ζάχαρη!

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Hazzard

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηazzard. Είναι επίσης πολύ κορεσμού και μπορεί να είναι χρήσιμο για την απώλεια βάρους. Σχετικά με το Λίπος. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Επειδή τα αβοκάντο έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, τα καροτενοειδή αντιοξειδωτικά σε αυτά είναι ιδιαίτερα καλά απορροφημένα. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε φυτικές ενώσεις και  μια «ζάχαρη» που ονομάζεται D-μαννοεπτουλόζη.

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηazzard,Ποικιλία,φυτώριο,καλλιέργεια, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηazzard,Ποικιλία,φυτώριο,καλλιέργεια,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Ηazzard,Καλλιέργεια Ποικιλίες,αβοκάντο Χανιών, τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού,2018, 2019, 2020, 2021, φυτώριο τιμή, καλλιέργεια Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English