ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) 86

Αβοκάντο Κρήτης 86 ( Avocado 86)

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) 86, γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Υβριδικό
Peels: Δεν είναι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Μέτρια
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Clavate
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος Όρος Βάρος Φρούτων: 10 έως 18
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 9:12:79

Αβοκάντο Κρήτης 86 Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado 86. Δημοφιλή στην Αυστραλία. Η παραγωγή είναι πολύ χαμηλή στην Καλιφόρνια. Πολύ ασυνήθιστα φρούτα σχήματος μάνγκο-paisley με στέλεχος που βγαίνει από την πλευρά. Το δέρμα είναι μεσαίου πάχους. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο. Η αφαίρεση του βάρους του σπόρου και του δέρματος από το συνολικό βάρος σας δίνει το βάρος της σάρκας. Στη συνέχεια μπορεί κανείς να διαιρέσει κάθε συστατικό από το σύνολο για να καθορίσει την αναλογία των σπόρων: δέρμα: σάρκα. Ένα κανονικό αβοκάντο θα έχει σάρκα 60-70%. Ένα αβοκάντο με σάρκα 80% είναι ασυνήθιστο με τις υψηλότερες αναλογίες σάρκας που βρέθηκαν στο NN10 87%, το Sir Prize 83% και η Ημερηνία 11 82%.

Αβοκάντο Κρήτης Χανιών κατηγορίας-86- ( Avocado 86)

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) #86 χανιά κρήτης Ελλάδα
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) #86

Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Αβοκάντο Κρήτης Χανιών κατηγορίας-86-. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.

Αβοκάντο Κρήτης Χανιών κατηγορίας-86-

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) 86 Χανιά Κρήτη τιμές 2019, 2020, 2021, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) 86 Χανιά Κρήτη τιμές 2019, 2020, 2021,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Πληροφορίες τιμές για Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) 86 στα Χανιά, Κρήτη, Ελλάδα. Τρόποι καλλιέργειας, τιμές 2019, 2020, 2021 Παραγωγοί Αβοκάντο (Avocado) #86 Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English