Αβοκάντο Κρήτης Irving

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Irving, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:

Γενέθλια: Μεξικάνικη
Peels: Δεν είναι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άγουρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσο όριο φρούτων: 8 έως 13
% Αναλογία σπόρου / δέρματος / σάρκας: 17:10:73

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Irving, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Irving, Αβοκάντο φυτά αγορά

Αβοκάντο Κρήτης Irving, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Προέρχεται από το Carlsbad της Καλιφόρνιας από τον Irving Cummings. Εισήχθη το 1939 από ένα φυτό που ανακαλύφθηκε το 1920. Η εποχή είναι Δεκ. Έως Φεβ. μοιάζει με τη Fuerte. Συμπαγές δέντρο, αδύναμος καλλιεργητής, τείνει να πέσει φέρει αδράνεια. Μη εμπορικό. Γενικά το αβοκάντο μπορεί να ρυθμίζει την όρεξη, να τροφοδοτεί τα φιλικά βακτηρίδια στο έντερο και να μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών. Έχει υδατάνθρακες;  Σε σύγκριση με άλλα φρούτα, τα αβοκάντο περιέχουν πολύ λίγη ζάχαρη. Μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει μόνο 0,5 γραμμάρια ζάχαρης, με τη μορφή γλυκόζης, φρουκτόζης και γαλακτόζης ( 2 ). Οι καθαροί υδατάνθρακες είναι μόνο 1,8 γραμμάρια για κάθε 100 γραμμάρια αβοκάντο. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, αναμένεται να έχουν πολύ χαμηλό δείκτη γλυκαιμικού δείκτη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να αυξήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα πολύ.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Irving

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Irving. Τα αβοκάντο μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα αβοκάντο περιέχουν στην πραγματικότητα περισσότερο κάλιο από τις μπανάνες. Σχετικά με το Λίπος Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο.