Αβοκάντο Κρήτης Jim

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Jim, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:

Γενέθλια: Μεξικάνικη
Peels: Δεν είναι εύκολο
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Πυραμοειδές
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσο όριο βάρους φρούτων: 6 έως 16
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 23:11:66

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Jim, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Jim, Αβοκάντο φυτά αγορά
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Jim

Αβοκάντο Κρήτης Jim, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Εμπορική ποικιλία πριν από λίγες δεκαετίες. Το χρώμα όταν είναι ανώριμο είναι ένα πολύ ελαφρύ πράσινο αβοκάντο. Ορισμένα φρούτα έχουν ροδοκόκκινη κοκκινίλα που δεν είναι ευχάριστη που προκαλείται από θρίπες. Οι θρίπες είναι φορείς ιών, κυρίως του γένους Tospovirus. Οι ιοί αυτοί μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές απώλειες στην καλλιέργεια και δεν υπάρχει θεραπεία. Αναγνωρίζονται από το μικρό τους μέγεθος και το μακρύ πεπλατυσμένο σχήμα. Οι ενήλικοι θρίπες έχουν τέσσερα λεπτά φτερά. Το χρώμα ποικίλλει από γκρίζο έως κίτρινο ή καφέ. Ιδιαίτερη γεύση. Γενικά το αβοκάντο μπορεί να ρυθμίζει την όρεξη, να τροφοδοτεί τα φιλικά βακτηρίδια στο έντερο και να μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Jim

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Jim. Τα αβοκάντο μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Οι φυτικές ίνες είναι μια σημαντική διατροφική συνιστώσα με πολλά οφέλη για την υγεία. Μπορεί να ρυθμίζει την όρεξη, να τροφοδοτεί τα φιλικά βακτηρίδια στο έντερο και να μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών. Τα αβοκάντο περιέχουν στην πραγματικότητα περισσότερο κάλιο από τις μπανάνες . Χαλκός: Ένα ιχνοστοιχείο που είναι σχετικά χαμηλό στη δυτική διατροφή. Η χαμηλή πρόσληψη χαλκού μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία της καρδιάς. Βιταμίνη Ε: Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό , που βρίσκεται συχνά σε μεγάλες ποσότητες σε λιπαρά φυτικά τρόφιμα. Β6: Μια ομάδα συναφών βιταμινών που βοηθούν στη μετατροπή των τροφίμων σε ενέργεια. Βιταμίνη C: Ένα αντιοξειδωτικό που είναι σημαντικό για την ανοσοποιητική λειτουργία και την υγεία του δέρματος