Αβοκάντο Κρήτης Mexicola (Avocado Mexicola)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Mexicola, τιμές παραγωγού, Avocado Mexicola γενικές πληροφορίες:

Γενέθλια: Μεξικάνικη
Peels: Όχι
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άσπρο: Μαύρο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσο όριο φρούτων: 4 έως 6.5
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 27:12:61

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Mexicola, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Mexicola, Αβοκάντο φυτά αγορά
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Mexicola

Αβοκάντο Κρήτης Mexicola, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Οι μεξικάνικες ποικιλίες έχουν μια μυρωδιά γλυκάνισου στα φύλλα. Αυτή είναι μια πολύ τυπική μεξικάνικη ποικιλία.Έχει υδατάνθρακες;  Σε σύγκριση με άλλα φρούτα, τα αβοκάντο περιέχουν πολύ λίγη ζάχαρη. Μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει μόνο 0,5 γραμμάρια ζάχαρης, με τη μορφή γλυκόζης, φρουκτόζης και γαλακτόζης . Οι καθαροί υδατάνθρακες είναι μόνο 1,8 γραμμάρια για κάθε 100 γραμμάρια αβοκάντο. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, αναμένεται να έχουν πολύ χαμηλό δείκτη γλυκαιμικού δείκτη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να αυξήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα πολύ . Σχετικά με το Λίπος. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ

Αβοκάντο Κρήτης Mexicola (Avocado Mexicola)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Mexicola. Γενικά για τα αβοκάντο, αυτά μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια μεγάλη πηγή υγιεινών λιπών και οι μελέτες σε ζώα υποδηλώνουν προστατευτικό αποτέλεσμα κατά της φλεγμονής, των καρδιακών παθήσεων και του. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό οξύ. Μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και καρκίνο. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Διατροφολόγοι υποστηρίζουν με θέρμη τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρουν τα αβοκάντο στον άνθρωπο!