ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ποικιλία Αβοκάντο (Avogado) Lamp Hass

Ποικιλία αβοκάντο LampHass (Avogado Lamp Hass)

Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης LampHass Χαρακτιριστικά:

Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Αχλάδι ομοιόμορφο
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων: 6 έως 14
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 16:12:72.

Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης LampHass. Νέα καινοτόμα καλλιέργεια Αβοκάντο Κρήτης με πατενταρισμένο υβρίδιο αβοκάντο με Hass και Gwen. Το Lamb-Hass είναι ένα αργοπορημένο, υψηλής απόδοσης, αβοκάντο με καλή ποιότητα. Το δέντρο είναι όρθιο και συμπαγές. Μέγεθος φρούτων – 10-16 ουγκιές. Ανοίγει τον Απρίλιο – Νοέμβριο. Μεγαλύτερη περίοδο από την παραδοσιακή Hass! Διάταξη φύτευσης: 6 x 6 m. ενδιάμεση για διαμονή 15/17 ετών και σίγουρα 8,60 x 8,60 μ. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο.

Η Ποικιλία αβοκάντο Lamp Hass (Avogado Lamp Hass)

Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης LampHass. Γενικές πληροφορίες:
Αυτά τα δέντρα, μετρούμενα από την κορυφή της ρίζας, είναι 24-36
ίντσες “ψηλά, με διάμετρο κορμού μεταξύ 1 / 4-1 / 2 ίντσες. Μέσα σε ένα μήνα από την παράδοση σας προτείνουμε να μεταφερθείτε σε ένα μεγαλύτερο δοχείο (10 “-12”) ή να φύτεψετε απευθείας στο έδαφος. Τελικά, τα δέντρα αβοκάντο θα είναι πιο ευτυχισμένα και πιο παραγωγικά όταν φυτευτούν στο έδαφος. Όπως τα εσπεριδοειδή, τα δέντρα αβοκάντο εκτιμούν καλά αεριζόμενα εδάφη που διατηρούν την υγρασία και επίσης αποστραγγίζονται καλά. Παρέχετε πλήρη ήλιο, τακτική τροφοδοσία και καλή αποστράγγιση για να κρατάτε το δέντρο ευτυχισμένο και παραγωγικό. Ο καρπός Lamp Hass έχει κατά την ωρίμανση και μετά τη συγκομιδή παραπλήσια χαρακτηριστικά όσον αφορά την εμφάνιση και την γεύση ίδια αυτά του Hass. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε πολλές βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Όπως βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, κάλιο και χαλκό.

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης LampHass,τιμή, φυτωρια, πλεονεκτήματα,, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης LampHass,τιμή, φυτωρια, πλεονεκτήματα,,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία αβοκάντο Κρήτης LampHass, (λαμπ χας) στην Κρήτη. Τιμή ΑΒΟΚΑΝΤΟ φυτωριο πλεονεκτήματα, τιμές χονδρικής, 2019, 2020, 2021, 2022 Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English