ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Kona Sharwil

Αβοκάντο Κρήτης Kona Sharwil ( Avocado Kona Sharwil)

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης KonaSharwil, τιμές παραγωγού, Avocado Kona Sharwil γενικές πληροφορίες:

KonaSharwil, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH  ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ
KonaSharwil, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ

Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Μέτρια
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Μικρό αχλάδι
Χρώμα δέρματος άγουρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος βάρος φρούτων: 8 έως 16
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 14:12:74

Αβοκάντο Κρήτης Kona Sharwil Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado Kona Sharwil.  Ένας συνδυασμός δεντρυλίου Μεξικάνικου και Γουατεμάλας έφτιαξε το εν λόγο υβρίδιο, προερχόμενο από την Αυστραλία. Αναπτύχθηκε εμπορικά στη Χαβάη. Έχει καλά κεντραρισμένο στέλεχος. Το σχήμα των καρπών είναι οβάλ / αχλαδιού. Πολύ εύκολο να το πεις όταν είναι μαλακό και έτοιμο για χρήση. Στον σταθμό South Coast Field, Orange County, Ca. τα παλιά φρούτα μπορούν να παραμείνουν στο δέντρο έως ότου η νέα καλλιέργεια είναι έτοιμη να αρχίσει να μαζεύει. Τα φρούτα αποθηκεύουνται καλά. Πολύ καλή γεύση, ομαλή και βουτυρώδης με πολύ γεύση. Τα φρούτα είναι σκούρα πράσινα με καλά κεντραρισμένο στέλεχος. Τα ωραία φρούτα συχνά φαίνονται λαμπερά και ανώριμα όταν είναι ώριμα και είναι έτοιμα να συλλεχθούν. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”.

Αβοκάντο Κρήτης Kona Sharwil ( Avocado Kona Sharwil)

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης KonaSharwil . Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης KonaSharwil, φυτώριο, καλλιέργεια, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης KonaSharwil, φυτώριο, καλλιέργεια,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης KonaSharwil, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, 2019, 2020, 2021, φυτώριο τιμή, καλλιέργεια Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English