Αβοκάντο Κρήτης Edranol (Avocado Edranol)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Edranol, τιμές παραγωγού, Avocado Edranol γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Μέτρια
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Pyriform (πυραμοειδές)
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος Όρος Βάρος Φρούτων: 9 έως 18
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 16:15:69

Αβοκάντο Κρήτης Edranol, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado. Επιπλέον πληροφορίες: Προέρχεται από το Vista, Καλιφόρνια, από τον E.R. Mullen. Εισήχθη το 1932. Περίοδος στη Santa Barbara, Ca., από Μαρ.-Νοέμβριος. σεζόν στα Vista, Ca., από Φεβ. έως Ιούλιο. Ανθεκτικό στον παγετό. Ευδοκιμεί ευκολότερα κοντά σε ακτή. Το δέρμα φαίνεται άσχημο όταν φυλάσσεται στους εσωτερικούς χώρους μακριά από ήλιο και αέρα. Αν κτυπηθεί ο καρπός, το δέρμα γίνεται φωτεινό πράσινο. Το δέρμα είναι μέτριου φλοιού. Έχει άριστη γεύση. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”. Αυτό γίνεται κατά βάρος καθώς λαμβάνεται δείγμα του ώριμου καρπού. Αρχικά το φρούτο ζυγίζεται, κόβεται ανοιχτό και αφαιρείται ο σπόρος. Ο σπόρος ζυγίζεται και οι πληροφορίες που λαμβάνονται ως προς το σχήμα του και αν η σάρκα προσκολλάται στον σπόρο.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Edranol, Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Edranol, Αβοκάντο φυτά αγορά
Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Edranol

Αβοκάντο Κρήτης Edranol (Avocado Edranol)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Edranol. Τα αβοκάντο είναι γνωστά ως ενισχυτικά θρεπτικών συστατικών επειδή επιτρέπουν στο σώμα να απορροφά περισσότερα λιποδιαλυτά θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που τρώγονται μαζί τους. Τα αβοκάντο παρέχουν επίσης τα ίδια πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως ίνες, κάλιο, βιταμίνη Ε, Β-βιταμίνες και φολικό οξύ και περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από οποιοδήποτε άλλο καρπό. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, το οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Το αβοκάντο έρχεται σε διάφορα χρώματα, μερικά από τα οποία απεικονίζονται εδώ. Καθώς το αβοκάντο ωριμάζει, το χρώμα συχνά αλλάζει κατά τρόπο χαρακτηριστικό της ποικιλίας.