ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Iriet

Αβοκάντο Κρήτης Iriet

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Iriet, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Υβριδικό (Hass)
Peels: Εύκολα
Μέγεθος σπόρου: Μικρό
Υφή δέρματος: Ελαφρώς βότσαλο
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Μικρά συνηθισμένα
Χρώμα δέρματος άγουρο: Μαύρο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Λεπτό
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 7 έως 18
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 16:10:74

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Iriet

Αβοκάντο Κρήτης Iriet, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Ο θόλος του δέντρου είναι μικρός έως μεσαίος και ελαφρώς κλασσικός. Υπάρχει μια τυπική μικρή κατάθλιψη στο άκρο του καρπού. Αναπτύχθηκε στο σταθμό πειραματισμού Akko στη δυτική Γαλιλαία του Ισραήλ. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε το HortScience 24 (5): 856-866. 1989. Γενικά το αβοκάντο μπορεί να ρυθμίζει την όρεξη, να τροφοδοτεί τα φιλικά βακτηρίδια στο έντερο και να μειώνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών. Έχει υδατάνθρακες;  Σε σύγκριση με άλλα φρούτα, τα αβοκάντο περιέχουν πολύ λίγη ζάχαρη. Μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει μόνο 0,5 γραμμάρια ζάχαρης, με τη μορφή γλυκόζης, φρουκτόζης και γαλακτόζης ( 2 ). Οι καθαροί υδατάνθρακες είναι μόνο 1,8 γραμμάρια για κάθε 100 γραμμάρια αβοκάντο. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, αναμένεται να έχουν πολύ χαμηλό δείκτη γλυκαιμικού δείκτη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να αυξήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα πολύ.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Iriet

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Iriet. Τα αβοκάντο μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα αβοκάντο περιέχουν στην πραγματικότητα περισσότερο κάλιο από τις μπανάνες. Σχετικά με το Λίπος Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο.

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Iriet,Ποικιλία,φυτώριο,καλλιέργεια, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Iriet,Ποικιλία,φυτώριο,καλλιέργεια,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Iriet,Καλλιέργεια Ποικιλίες,αβοκάντο Χανιών, τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού,2018, 2019, 2020, 2021, φυτώριο, καλλιέργεια Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English