ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) H222

Αβοκάντο Κρήτης H222 (Avocado H222)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης H222, τιμές παραγωγού, Avocado H222 γενικές πληροφορίες:

Αναγέννηση: Άγνωστη
Peels: Όχι
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Obovate
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Πράσινο / Μαύρο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 9 έως 12
Αναλογία σπόρων προς σπορά / δέρματος / σάρκας: 15:11:74

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) H222

Αβοκάντο Κρήτης H222, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Θεωρήθηκε ότι είναι ένας Ardith αλλά ο τύπος άνθισης δεν είναι σαφώς ο ίδιος με τους γνωστούς Ardiths. Μαλακά φρούτα μερικές φορές πράσινα, μερικές φορές μαύρα. Δεν διατίθεται για γενική απελευθέρωση. Τα αβοκάντο μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

Αβοκάντο Κρήτης H222 (Avocado H222)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης H222.
Ο πιο δημοφιλής τύπος ονομάζεται Hass avocado, ο οποίος είναι στρογγυλός με μαύρο δέρμα. Έχουν τη φήμη ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι στην πραγματικότητα δευτερεύουσες μόνο στις ελιές σε περιεκτικότητα σε λάδι μεταξύ των φρούτων, αλλά το λάδι σε αβοκάντο είναι υψηλό σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Tο οποίο είναι σχετικά υγιές και μπορεί πράγματι να συμβάλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Θρεπτικά συστατικά: Τα αβοκάντο είναι δημοφιλή ως συστατικά σε σαλάτες ή βουτήματα.Το αβοκάντο αποτελείται από 73% νερό, 15% λίπος, 8,5% υδατάνθρακες (κυρίως ίνες) και 2% πρωτεΐνες. Οι περισσότερες από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια εμπίπτουν στην ομάδα “Γουατεμάλα” ή “Μεξικάνικη” (ή ένα υβρίδιο των δύο) ενώ η Φλόριντα αναπτύσσεται ως επί το πλείστον “Δυτικής Ινδίας”.

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο ΚρήτηςGem, Ποικιλία , φυτώριο τιμή, καλλιέργεια, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο ΚρήτηςGem, Ποικιλία , φυτώριο τιμή, καλλιέργεια,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Gem,Καλλιέργεια Ποικιλίες, Αβοκάντο Χανιών,τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού, 2018, 2019, 2020, 2021, φυτώριο τιμή,καλλιέργεια Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English