ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) McDonald

Αβοκάντο Κρήτης McDonald (Avocado McDonald)

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης McDonald , τιμές παραγωγού, Avocado McDonald γενικές πληροφορίες:

McDonald, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH  ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά
McDonald, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Πελέτες: Δεν υπάρχει
Μέγεθος σπόρου: Μεσαίο
Υφή της επιδερμίδας: Ακατέργαστη, ακατάστατη, τραχιά
Τύπος ανθού: Β
Φρούτα Σχήμα: Σφαιρικό
Χρώμα δέρματος άγουρο: Πράσινο / μαύρο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Πυκνό
Μέσο όριο φρούτων: 12 έως 16
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 17:20:63

Αβοκάντο Κρήτης McDonald, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado McDonald. Επιπλέον πληροφορίες: Προερχόταν από σπόρους που φυτεύτηκαν το 1895. Προήλθε στη Χονολουλού από τον ναύαρχο Beardslee. Αυτό και μερικά σπορόφυτα του ήταν μεταξύ των κορυφαίων εμπορικών ποικιλιών στη Χαβάη. Σεζόν φρούτων Νοέμβριος – Απρίλιος. Έχει υδατάνθρακες;  Σε σύγκριση με άλλα φρούτα, τα αβοκάντο περιέχουν πολύ λίγη ζάχαρη. Μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει μόνο 0,5 γραμμάρια ζάχαρης, με τη μορφή γλυκόζης, φρουκτόζης και γαλακτόζης . Οι καθαροί υδατάνθρακες είναι μόνο 1,8 γραμμάρια για κάθε 100 γραμμάρια αβοκάντο. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, αναμένεται να έχουν πολύ χαμηλό δείκτη γλυκαιμικού δείκτη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να αυξήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα πολύ . Σχετικά με το Λίπος. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή.

Αβοκάντο Κρήτης McDonald (Avocado McDonald)

Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης McDonald. Γενικά για τα αβοκάντο, αυτά μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Το έλαιο αβοκάντο είναι μια μεγάλη πηγή υγιεινών λιπών και οι μελέτες σε ζώα υποδηλώνουν προστατευτικό αποτέλεσμα κατά της φλεγμονής, των καρδιακών παθήσεων και του. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό οξύ. Μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και καρκίνο. Τα αβοκάντο είναι συνήθως αχλαδιού στρογγυλά και έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου, που κυμαίνονται από ανοιχτό πράσινο έως σχεδόν μαύρο όταν είναι πλήρως ώριμα. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Διατροφολόγοι υποστηρίζουν με θέρμη τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρουν τα αβοκάντο στον άνθρωπο!

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης McDonald, φυτώριο, καλλιέργεια, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης McDonald, φυτώριο, καλλιέργεια,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Ελλάδας/Κρήτης McDonald,Καλλιέργεια Ποικιλίες, Αβοκάντο Χανιών,τιμές χονδρικής, τιμές παραγωγού, 2018,2019, 2020, 2021, φυτώριο Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English