ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Πιστοποιήσεις και οι συνεργάτες μας

Πιστοποιημένα προιόντα.

CRECIMIENTO, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH  ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, Λίτσι, μάνγκο
CRECIMIENTO, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, Λίτσι, μάνγκο

Πιστοποιήσεις και οι συνεργάτες. Σε έναν κόσμο που δεν γνωρίζετε την ποιότητα των παρεχόμενων προιόντων και την ασφάλεια των φυτών, ερχόμαστε να σας εγγυηθούμε με μια σειρά πιστοποιήσεων για τον ποιοτικό έλεγχο των προιόντων μας. Οι συνεργαζόμενοι φυτωριούχοι από το εξωτερικό, μας παρέχουν πιστοποιητικά τόσο με την ασφάλεια των προιόντων τους όσο και την εγγύηση καλής ποιότητας με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην φύτευση. Το συγκεκριμένο φυτώριο μας δίδει πιστοποιητικά γενετικής ταυτοποίησης μητρικών φυτών και ασφάλειας κατοχυρώνοντας την αγορά σας. Τόσο για τα αβοκάντο όσο και για τα μάνγκο και λίτσι.

INJERTOSΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH  ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, Λίτσι, μάνγκο
INJERTOS ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, Λίτσι, μάνγκο

Συνεργάτης μας η Viveros Loeva πιστοποιημένο φυτώριο.

Πιστοποιήσεις και οι συνεργάτες. Η Viveros Loeva στην Ισπανία, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση αφιερωμένη στην καλλιέργεια και παραγωγή τροπικών φυτών εδώ και δεκαετίες. Έχουν στο DNA τους ένα ευρύ φάσμα έργων δημιουργίας και αγρο-τροπικής ανάπτυξης τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Γεγονός που τους δίνει εγγύηση ως αξιόπιστη εταιρεία. Πουλάνε και προμηθεύουν φυτά, σε όλη τη λεκάνη της Μεσογείου, την Πορτογαλία και το Μαρόκο. Προσφέρουν ένα εξαιρετικό και οικονομικό προϊόν. Πάνω απ ‘όλα στα “βρεφικά” φυτώρια θεωρούν τους εαυτούς τους ΑΓΡΟΤΕΣ. Γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις αγωνίες τους τοποθετούνται δίπλα τους με δύναμη ψυχής για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Έπειτα από δεκαετίες ενδελεχών ελέγχων και εμπειρίας επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα στις φυτείες τους.

ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH  ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, Λίτσι, μάνγκο
ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, Λίτσι, μάνγκο

Στην ομάδα των συνεργατών μας έχουμε ένα εξειδικευμένο, έμπειρο και σταθερό προσωπικό που εργάζεται ακούραστα για να προσφέρει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε προιόντα πιστοποιημένου φυτωρίου για όλους εσάς, τους εκλεκτούς πελάτες μας, με μοναδικό στόχο την ικανοποίησή σας. Ικανοποίηση από πιστοποιημένα προιόντα και ένα ασφαλές όφελος για όλους εσας. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε ή να μας συμβουλευτείτε από την αρχή μέχρι το τέλος της προσπάθειάς σας.

ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH  ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, Λίτσι, μάνγκο
ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά, Λίτσι, μάνγκο

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε.

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Πιστοποιήσεις και οι συνεργάτες, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Πιστοποιήσεις και οι συνεργάτες, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Πιστοποιήσεις και οι συνεργάτες, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΙMH ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝΤΡΟ / ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΟ, Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά,2019, 2020, 2021, 2022 Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English