ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Nabal

Αβοκάντο Κρήτης Nabal(Avocado Nabal)

H Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Nabal, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Γουατεμάλα
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Ομαλή
Τύπος ανθού: Β
Φρούτο Σχήμα: Σφαιρικό
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ώριμου δέρματος: Πράσινο
Πάχος του δέρματος: Μεσαίο
Μέσος όρος φρούτων Όγκος βάρους: 16 έως 30
% Αναλογία σπόρου / δέρματος / σάρκας: 10:10:80

Ποικιλία Αβοκάντο Nabal

Αβοκάντο Κρήτης Nabal, Χανιών, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Προερχόταν από τη Γουατεμάλα και εισήχθη στις Η.Π.Α. από τον F. W. Popenoe το 1927, στη Φλόριντα το 1937. Σπόροι σφιγμένοι σε κοιλότητα. Το δέρμα είναι λεπτό έως μέτριο σε πάχος, όχι βότσαλο, αλλά μπορεί να είναι σκληρό και σαν κέλυφος. Περίοδος Ιουνίου έως Οκτώβριο. Το δέντρο είναι έντονα εναλλασσόμενο. Τυπική Γουατεμάλα. Γενικά τα αβοκάντο περιέχουν πολλές ίνες και πολύ λίγη ζάχαρη. Περιέχουν επίσης FODMAP, υδατάνθρακες βραχείας αλυσίδας που μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστα συμπτώματα του πεπτικού συστήματος σε μερικούς ανθρώπους. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λίπη, το αβοκάντο έχει μια ομαλή και κρεμώδη υφή. Είναι πολύ υψηλότερο σε λιπαρά από τα περισσότερα άλλα φρούτα. Τα αβοκάντο έχουν ένα μοναδικό προφίλ διατροφής . Περιέχουν πολλές ίνες και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, κάλιο , χαλκό , βιταμίνη Ε και βιταμίνη C.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Nabal (Avocado Nabal)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Nabal. Τα αβοκάντο μπορούν να καταναλωθούν ωμά, αλλά επίσης χρησιμοποιούνται συνήθως σε τρόφιμα όπως η γκουακαμόλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αβοκάντο, που ποικίλλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα. Θρεπτικά συστατικά: Τα αβοκάντο είναι δημοφιλή ως συστατικά σε σαλάτες ή βουτήματα. Το αβοκάντο αποτελείται από 73% νερό, 15% λίπος, 8,5% υδατάνθρακες (κυρίως ίνες) και 2% πρωτεΐνες. Το μισό αβοκάντο (68 γραμμάρια) περιέχει 109 θερμίδες , που αντιστοιχούν σε 160 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο Διατροφολόγοι υποστηρίζουν με θέρμη τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρουν τα αβοκάντο στον άνθρωπο!

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Nabal,Ποικιλία, φυτώριο, καλλιέργεια, Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Nabal,Ποικιλία, φυτώριο, καλλιέργεια,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης Nabal,Καλλιέργεια Ποικιλίες, βοκάντο Χανιών,τιμές χονδρικής,τιμές παραγωγού,2018, 2019, 2020, 2021, φυτώριο τιμή,καλλιέργεια Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English