ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΥΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

30 Συμβουλές Διατροφής Αβοκάντο

30 Συμβουλές Διατροφής Αβοκάντο

30 Γεγονότα & Συμβουλές Διατροφής Αβοκάντο

30 ημέρες της αγάπης του αβοκάντο

– ΗΜΕΡΑ 1 –

Χωρίς νάτριο ανά 50 γρ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μιας δίαιτας με νάτριο.

– ΗΜΕΡΑ 2 –

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο σε ψημένα προϊόντα για τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακά λίπη

– ΗΜΕΡΑ 3 –

Περιέχει 250mg κάλιο (6% της ημερήσιας αξίας) ανά 50g. Μια μέτρια μπανάνα (126 g) περιέχει 451 mg καλίου.

– ΗΜΕΡΑ 4 –

Χωρίς ζάχαρη ανά μερίδα 50 γρ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει το πάχος και την κρέμα γάλακτος σε smoothies με τη μικρότερη ποσότητα ζάχαρης από οποιοδήποτε άλλο φρέσκο ​​φρούτο.

– ΗΜΕΡΑ 5 –

Τα Διαιτητικά Ίνα μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε όλο και περισσότερο όταν χρησιμοποιείτε ως μέρος μιας δίαιτας που ελέγχεται με θερμίδες. Τα αβοκάντο περιέχουν 3g διαιτητικής ίνας ανά 50g σερβιρίσματος ή 11% του DV.

– ΗΜΕΡΑ 6 –

Τα αβοκάντο περιέχουν 136 mcg των καροτενοειδών λουτεΐνης + ζεαξανθίνης ανά 50g. Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη είναι καροτενοειδή τα οποία η έρευνα υποδηλώνει ότι μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας των ματιών καθώς μεγαλώνουμε.

– ΗΜΕΡΑ 7 –

Φυσικά καλό λίπος Πάνω από το 75% του λίπους στο αβοκάντο είναι καλό λίπος.

– ΗΜΕΡΑ 8 –

Τα αβοκάντο περιέχουν 6% DV της νιασίνης Νιασίνη, είναι Β-βιταμίνη, βοηθά το πεπτικό σύστημα, το δέρμα και τα νεύρα να λειτουργούν. Είναι επίσης σημαντικό για τη μετατροπή των τροφίμων σε ενέργεια.

– ΗΜΕΡΑ 9 –

Όταν χρησιμοποιείται στη θέση άλλων λιπών, το αβοκάντο μπορεί να είναι μέρος του σχεδίου διατροφής DASH, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε την αρτηριακή σας πίεση.

– ΗΜΕΡΑ 10 –

Οι κατευθυντήριες οδηγίες διαιτητικών για τους Αμερικανούςσας ενθαρρύνουν να κάνετε τα μισά από τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Τα αβοκάντο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την πρόσληψη φρούτων. Δείτε τις πλήρεις Οδηγίες Διατροφής

– ΗΜΕΡΑ 11 –

Τα αβοκάντο είναι ένα πυκνό θρεπτικό φρούτο που περιέχει περίπου 20 βιταμίνες, μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά.

– ΗΜΕΡΑ 12 –

Καλές ειδήσεις Το συμβούλιο αβοκάντο του Hass υποστηρίζει την έρευνα για τη βελτίωση της κατανόησης των μοναδικών θετικών ωφελειών του αβοκάντο για την ανθρώπινη υγεία και τη διατροφή.

– ΗΜΕΡΑ 13 –

Τα αβοκάντο μπορεί να είναι μια ικανοποιητική προσθήκη σε μια δίαιτα με μειωμένες θερμίδες όταν τρώγονται στη θέση άλλων πηγών λίπους.

– ΗΜΕΡΑ 14 –

Τα αβοκάντο – ως μέρος της κατηγορίας «πράσινα φρούτα » περιλαμβάνονται στην πρωτοβουλία «Δημιουργία για την καλύτερη υγεία» του Fruit & Veggies-More Matters TM , η οποία προωθεί την αυξημένη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών για καλή υγεία.

– ΗΜΕΡΑ 15 –

Τα αβοκάντο μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη θέση κάποιου παραδοσιακού ψωμιού τοστ για να αυξήσουν το καλό λίπος και να μειώσουν την κακή πρόσληψη λίπους.

– ΗΜΕΡΑ 16 –

2% DV ψευδαργύρου ανά 50g που εξυπηρετούν Ψευδάργυρος είναι μια θρεπτική ουσία που οι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν υγιείς. Ο ψευδάργυρος βρίσκεται στα κύτταρα σε όλο το σώμα. Βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα να καταπολεμά τα εισβάλλοντα βακτηρίδια και ιούς.

– ΗΜΕΡΑ 17 –

Όταν συνδυάζονται με τα αυγάκάνουν επίσης ένα μεγάλο σνακ μετά την προπόνηση. Τα αβοκάντο προσθέτουν 6g μονοακόρεστου λίπους ανά 50g, ενώ τα αυγά παρέχουν πρωτεΐνες που ενθαρρύνουν την αποκατάσταση και ανάπτυξη των μυϊκών ιστών.

– ΗΜΕΡΑ 18 –

Η μαμά και τα μωρά Μια μερίδα 50g έχει 10% της καθημερινής συνιστώμενης αξίας του Φολάτη. Το φυλλικό οξύ βοηθά στην παραγωγή και συντήρηση νέων κυττάρων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια περιόδων ταχείας κυτταρικής διαίρεσης και ανάπτυξης, όπως η βρεφική ηλικία και η εγκυμοσύνη.

– ΗΜΕΡΑ 19 –

Τα αβοκάντο μπορούν να βοηθήσουν τους καταναλωτές ναεπιτύχουν τους στόχους υγιεινής διατροφής της American Heart Association επειδή είναι μέρος της ομάδας τροφίμων φρούτων, είναι θρεπτικά συστατικά, χωρίς χοληστερόλη και χωρίς νάτριο.

– ΗΜΕΡΑ 20 –

Τρώτε αβοκάντο με τρόφιμα πλούσια σε λιπαρά διαλυτά θρεπτικά συστατικά όπως το άλφα και βήτα καροτένιο, μπορούν να βοηθήσουν το σώμα να απορροφήσει καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά. Δοκιμάστε αβοκάντο με γλυκοπατάτα ή αβοκάντο με καρότα.

– ΗΜΕΡΑ 21 –

Μια μερίδα 50 γρ. Αβοκάντο + μια μερίδα λαχανικών όπως καρότα μωρών = σνακ 110 θερμίδων με πρόσθετα θρεπτικά συστατικά.

– ΗΜΕΡΑ 22 –

Σύμφωνα με τον διεθνή πίνακα του γλυκαιμικού δείκτη και των τιμών του γλυκαιμικού φορτίου: 2002 1 πουδημοσιεύτηκαν από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ – συγκεκριμένα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένου του αβοκάντο, «ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες, αυτά τα τρόφιμα όταν καταναλώνονται μόνοι δεν είναι πιθανό να προκαλέσουν σημαντική αύξηση γλυκόζη αίματος. “

– ΗΜΕΡΑ 23 –

Αν και δεν θεωρείται ότι είναι πλούσιο σε αβοκάντο σίδηροπεριέχουν 2% της συνιστώμενης αξίας σας.

– ΗΜΕΡΑ 24 –

Τα αβοκάντο είναι η πλουσιότερη πηγή φρούτων των φυτοστερολών, παρέχοντας περίπου 38mg βήτα σιτοστερόλης ανά μερίδα (50g ή ένα τρίτο μέσου αβοκάντο).

– ΗΜΕΡΑ 25 –

“Ιερή τριάδα κορεσμού” – ινών, πρωτεϊνών και καλών λιπών. Τα αβοκάντο περιέχουν 3g ινών (11% DV) και 6g φυσικά καλών λιπών ανά 50g.

– ΗΜΕΡΑ 26 –

Τα αβοκάντο είναι ένα καρδιά-υγιή φρούτα Φρέσκα αβοκάντο μπορεί να είναι μέρος μιας καρδιά-υγιεινή διατροφή και τον τρόπο ζωής. Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και δεν περιέχουν χοληστερόλη και νάτριο.

– ΗΜΕΡΑ 27 –

Το ένα τρίτο ενός μέτριου αβοκάντο(50g) έχει 80 θερμίδες και συνεισφέρει σχεδόν 20 βιταμίνες, μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά, καθιστώντας την καλή επιλογή για να βοηθήσει στην κάλυψη των θρεπτικών αναγκών.

– ΗΜΕΡΑ 28 –

Μειώνοντας την πρόσληψη νατρίου και χοληστερόλης; Τα αβοκάντο προσφέρουν εξαιρετική γεύση στα πιάτα χωρίς προσθήκη νάτριου ή χοληστερόλης (χωρίς νάτριο και χοληστερόλη).

– ΗΜΕΡΑ 29 –

Τα αβοκάντο περιέχουν 6% ημερήσια αξία κάλιο, βιταμίνη Ε, νιασίνη και βιταμίνη Β6 ανά 50 γρ.

– ΗΜΕΡΑ 30 –

Ανά 50g σερβιρίσματος, τα αβοκάντο έχουν 6 γραμμάρια ακόρεστα λιπαρά, τα οποία είναι γνωστό ότι είναι σημαντικά για την φυσιολογική ανάπτυξη και ανάπτυξη του κεντρικού νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου.

– ΗΜΕΡΑ 31 –

Η έρευνα υποστηρίζει τη σημασία της βελτίωσης της ποιότητας των λιπών μέσω της επιλογής καλύτερων λιπών όπως τα μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά, τα οποία συνδέονται με τα βελτιωμένα λιπίδια του αίματος. 2 Τα αβοκάντο περιέχουν και τα δύο.

About Author

Related posts

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΘΡΕΨΗ Σπίτι ΔιατροφήΘρεπτικά συστατικά υγιεινή διατροφή αβοκαντο Κρήτης Διατροφικές Πληροφορίες για τα αβοκάντο Κρήτης Υπάρχουν κάτι περισσότερο για τα αυθεντικά αβοκάντο της Κρήτης από ότι η εξαιρετική γεύση τους. Μαθαίνοντας για

Read More

Give a Reply

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα , Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα ,Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα Αβοκαντο φυτό τιμή Ελλάδα

English